Contact

Wil je heel graag advies of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met me op via telefoon of mail.

Neem contact met mij op

Samenwerkingen

Wat ik al samen met anderen doe of met wie ik goede ervaringen heb.

Echotoon werkt laagdrempelig en in een ontspannen sfeer. Ze werken graag op maat, staan open voor specifieke wensen en nemen de tijd om goed naar je te luisteren en met je mee te denken. De positieve benadering van de dames werk krachtig en houdt zoveel mogelijk de angst buiten de deur.

Ada van Eeken helpt je als kersverse moeder op weg. Op een hele natuurlijke manier en moeder volgend begeleidt ze, als dat ook jouw wens is. Het zelfvertrouwen van de moeder en het belang van haar intuïtie staan voorop.

De wijze vrouwen van Wens Vroedvrouwen hebben tijd en aandacht voor het proces waarin je moeder of vader wordt. Zij werken caseload en begeleiden jou daarom altijd persoonlijk. Jouw wensen zijn leidend in de zorg die je van deze 2 vrouwen ontvangt.

De 3 caseload verloskundigen van Verloskees werken met veel aandacht voor jouw wensen en hebben ruimte voor maatwerk. Jij ziet 1 gezicht, dus ook tijdens je bevalling en kraamtijd. Ze begeleiden vaak thuisbevallingen, maar gaan net zo lief met je mee naar het ziekenhuis. In bad, verticaal, hands-off, ze doen het allemaal veel en graag.

Dalalou Natuurlijk: De natuurlijke en eerlijke producten voor na de geboorte van jouw kind dragen bij aan jouw herstel en de start van jouw kindje. Voor ieder product is een duurzame variant gevonden en meer. Er is nagedacht over wat jouw lichaam kan gebruiken aan hulp en herstel. Denk dan aan kruidenmengsels, massage en wasbare zoogcompressen.

Bernet Boers werkt als bekkenfysiotherapeut bij
Fysiotherapie Raadhuisplein Haren. Zij ondersteunt het belang van het lichaamsbewustzijn tijdens de zwangerschap en ook daarna. Haar specialiteit is de bekkenbodem. Daarnaast is zij ZwangerFit docent en zij begeleidt je tijdens de zwangerschap en als je al moeder bent, om je lichaam en je bekkenbodem gezond en in conditie te houden.

Contact

De Savornin Lohmanlaan 4
9722 HG Groningen
06 103 053 11
vivi@verwachtingsvol.nl

Contact

De Savornin Lohmanlaan 4
9722 HG Groningen
06 103 053 11
vivi@verwachtingsvol.nl