Selecteer een pagina

 

 

 ‘Ik spiegel jou op een zachte manier en raak precies de kern.’

Werken met mij

  Wat leuk dat je meer wilt lezen over mij. Ik vind het belangrijk dat je een beter beeld van mij krijgt en een goed gevoel hebt bij een eventuele samenwerking. Als dat zo is kunnen we persoonlijk kennismaken om te zien of de klik wederzijds. Het uitgangspunt is dat jij vertrouwen kunt hebben en je veilig kunt voelen.

Van 1 op 1 gesprekken over diepere lagen, verwarrende gedachten en patronen krijg ik ontzettend veel energie. Ik ben goed in het zien wat er nodig is bij anderen om te groeien en ik begeleid je in het naar binnen keren. Ik ben erg vóór prikkelen, confronteren en eerlijkheid omdat ik geloof dat jij daar het meest aan hebt. Natuurlijk ben ik tegelijk ook zacht en ik zal zonder oordeel naar jou luisteren, écht luisteren. Een veilige space dus om je verder te ontwikkelen.

Recent heb ik de adem ontdekt en dat heeft mij zoveel gebracht! Omdat ik geloof dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn, zet ik de adem graag in tijdens mijn begeleiding. 

Ik ben verbonden aan The Breathworkmovement. Een platform waar je heel veel verhalen en andere informatie kunt vinden over de adem.  

Mijn verhaal

Het leven voelde voor mij heel lang als overleven in plaats van leven.

Mijn ouders zijn relatief jong overleden, mijn relaties waren turbulent en duurden nooit lang en in mijn werk voelde ik me niet echt thuis. Ik voelde me niet geaard, van intuitie had ik nog nooit gehoord. Ik vond mezelf ‘anders’ en vooral heel ingewikkeld.

In 2012 volgde ik een traject dat vooral bestond uit lichaamswerk en dat was het omslagpunt in mijn leven. Ik leerde om te voelen en ik nam mezelf eindelijk serieus. Ik voelde me steeds krachtiger worden en meer in balans. 

Ik heb toen de spannende keuze gemaakt om mijn vaste baan op te zeggen én ik ben een opleiding gaan volgen die wél bij me pastte. Ik begon als ZZP-er. De meer stabiele relatie met mezelf en met mijn vriend. Alles viel opeens op zijn plek. 

Deze weg was niet vlak maar vol met hobbels en kuilen.  En nog steeds kom ik uitdagingen en confrontaties tegen. Maar steeds meer leer ik mijn talenten zien en te benutten en mijn gevoeligheid kan ik nu juist effectief inzetten om anderen te begeleiden.  Ik volgde de ademopleiding bij Ademwerk in eerste instantie voor mezelf tot ik de kracht van de adem bij mezelf ervaarde en ook bij anderen zag,  Een ademsessie neemt je mee je lichaam in, weg van het hoofd. 

© Verwachtingsvol – bewustzijnsontwikkeling – ademcoaching

© Verwachtingsvol – bewustzijnsontwikkeling – ademcoaching