Stella Dekker Fotografie

Over mij

Ik hou ervan om bewust en aandachtig te leven. Door mijn intuïtie te volgen kan ik keuzes maken die bij mij passen en waardoor ik een gevoel van regie ervaar.

Mijn verhaal

Het proces waarin een zwangere vrouw zit fascineert me enorm. Als zij zich daarvan bewust wordt, kan het zo helpend zijn voor hoe zij de geboorte beleeft. Daarom heeft het mij niet losgelaten, ook niet na de geboorte van mijn zoon. Keer op keer hoor ik verhalen van aanstaande moeders die angst voelen voor wat komen gaat en die alles maar over zich heen laten komen. Ook vertellen veel kersverse moeders me dat ze zich toch overvallen hebben gevoeld door hoe de geboorte van hun kindje is verlopen. Dat jij invloed kunt hebben op jouw eigen ervaring kan een gevoel van vertrouwen geven. Dit werk geeft mijn leven betekenis en dat is waarom ik jou wil begeleiden.

 

Stella Dekker Fotografie

Stella Dekker Fotografie

Ik neem de tijd voor iedere nieuwe stap maar probeer deze wel te zetten, ook al voelt het spannend. Dicht bij mezelf voel ik de moed en kracht die mij verder brengen. Als moeder, als partner, als ondernemer. Ik ben niet langer bang maar voel een diep vertrouwen in mezelf dat het goed komt. Én dat ik invloed heb op het proces.

De natuur inspireert mij en laat mij aarden als ik weer eens in mijn hoofd zit. Wandelen, tuinieren en yoga doe ik graag zoveel mogelijk, in de schaarser geworden tijd die ik heb. Diepgaande gesprekken met vrienden tijdens een glas wijn of etentje maken mij ook blij.

Hoe jij je voelde tijdens het moment van geboorte geven, draag je je leven lang met je mee.

Stella Dekker Fotografie

Mijn gezin

Ik woon samen met Matthijs en zijn 2 jongens (2009) in het huis waar onze zoon Sebastiaan (2018) werd geboren. Na 3 miskramen in de eerste weken van de zwangerschap, durfde ik bijna niet meer te hopen op nog een kindje in mijn leven. Tijdens een IUI-traject in het ziekenhuis raakte ik toch zwanger, en deze keer ging alles helemaal goed. Ik voel me nog steeds enorm dankbaar hiervoor.

Een samengesteld gezin is anders dan anders en soms uitdagend. Met name als je je eigen plek nog niet goed voelt en inneemt. Ik heb wel altijd heel sterk gevoeld dat ik niet de moeder ben van de jongens en ik gedroeg me dus ook niet zo. Dat gaf ons allemaal ruimte en zorgde voor weinig verwachtingen over en weer. Nu, na een aantal jaren zijn we steeds meer gewend aan de situatie, is de dynamiek weer verandert door de komst van Sebastiaan en leven en delen we met elkaar. Soms wat meer, soms wat minder. Verjaardagen van de kinderen vieren we met zijn allen. Hoe bijzonder!

intuïtief

confrontatie

kwetsbaar

persoonlijk

Contact

De Savornin Lohmanlaan 4
9722 HG Groningen
06 103 053 11
vivi@verwachtingsvol.nl

Contact

De Savornin Lohmanlaan 4
9722 HG Groningen
06 103 053 11
vivi@verwachtingsvol.nl